Echipa

Cristian Tănase

Absolvent al Universității Ovidius din Constanța și al Universității Hyperion din București, Cristian Tănase s-a dedicat în promovarea și dezvoltarea tinerilor prin diferitele proiecte și concepte pe care acesta le-a creat.

Din postura de jurnalist a fost o voce a societății civile atrăgând atenția asupra situațiilor cu care tinerii și diferitele grupuri vulnerabile se confruntă.

Claudia Soare

Psihoterapeut și consilier psiholog, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și a masterului „Psihoterapia copilului, adolescentului, tânărului, adultului, cuplului și a familiei".

Are peste opt ani de experiență în lucrul individual, de cuplu și de grup cu trauma survenita în urma experiențelor de discriminare, de respingere, de excludere sau de marginalizare cu care se confruntă persoanele din societatea românească.

Cristi Musat

Asistent social cu competențe în psihoterapie și psihosexologie, psihoterapeut în formare și consilier vocațional.

A absolvit Universitatea din București, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și are peste cinci ani experiență de lucru cu grupurile vulnerabile și aflate la risc de discriminare din societatea românească

en_USEnglish