NEOS Academy Summer Edition este un concept propus de Asociația NEOS. O echipă de traineri cu experiență au lucrat pentru a oferi cadrul optim în care participanții au aflat mijloacele de comunicare simbolică prin care se exprimă personalitatea, emoțiile și diferitele aspect ale experienței umane.

Neos Academy Summer Edition, s-a desfășurat în perioada 28 august – 04 septembrie 2018, în localitatea Costinești, județul Constanța. Timp de opt zile, specialiști din domeniul educației non-formale, al psihoterapiei, dar și al artelor vizuale, au susținut cursuri de formare, ateliere și workshop-uri, care au urmărit dezvoltarea unor comportamente și atitudini civice pe care orice tânăr implicat în comunitatea în care trăiește trebuie să le aibă.

NEOS Summer Academy este mai mult decât o simplă școală de vară. Este un concept ce poate fi definit prin performanță și continuitate. Performanță – prin calitatea activităților, prin valoarea profesională și experiența trainerilor iar continuitate – prin impactul pe care-l va avea proiectul și prin modul holistic de abordare a activităților acestuia.

Din agenda proiectului nu au lipsit întâlnirile cu invitații speciali, oameni cu realizări notabile în domeniul social, al educației sau al voluntariatului și activitățile de teambuilding. Și, așa cum îi stă bine unei activități de vacanță, au existat activități sportive, concursuri, activități recreative toate realizate în cadrul generos oferit de marea și soarele sfârșitului de vară.

NEOS Summer Academy a venit în sprijinul tinerilor susținându-i să-și descopere drumul în viață. Am pus pasiune în tot ceea ce facem, am combinat arta cu dezvoltarea personală și psihologia, totul într-un cadru pe măsură – la mare.

La acest proiect au participat 20 de tineri din mai multe județe din România. Aceștia au participat la următoarele cursuri, ateliere și workshop-uri:

• Dezvoltare psiho-emoțională
  • Debate
  • Teatru de improvizație
  • Film
  • Pantomimă
  • Fotografie

NEOS Summer Academy a fost implementat cu sprijinul Asociației ArtViva.

Pentru a vedea celelalte Proiecte Naționale da click aici.

Pentru a fi la zi cu toate activitățile Asociației NEOS ne puteți urmări și aiciI

en_USEnglish